Всички категории

Следпродажбено

Начало>Център за услуги>Следпродажбено

Гаранция за качеството

Продуктите на VICTANK нямат потенциални дефекти в изработката или материалите (система за аксесоари). Beijing Uec Corporation гарантира, че продуктът ще поддържа квалифициран вакуум и запазване на топлината в рамките на 7 години след изпращането на продукта.

При получаване на продукта, купувачът незабавно ще извърши цялостна проверка на продукта. Ако се установи, че продуктът е дефектен по качество, той трябва да уведоми в денонощие в срок от 30 дни Beijing Uec Corporation за дефекта. Beijing Uec Corporation ще осигури съответно следпродажбено обслужване за проблеми с качеството на продуктите.

Beijing Uec Corporation не носи отговорност за щетите, причинени от нормално износване, ръжда, пожар или експлозия. Beijing Uec Corporation не носи отговорност за неправилното използване на продукта, всяко въздействие или забавяне на използването, включително естествени или причинени от човека щети.

Beijing Uec Corporation изрично декларира, че не гарантира или гарантира най-продаваното ниво или годността на продукта за определена цел.

Съответно Beijing Uec Corporation носи отговорност за обезщетение, което не надвишава разходите за ремонт или подмяна на продукта. Beijing Uec Corporation не носи никакви гаранционни отговорности, освен тази гаранция.

Beijing Uec Corporation дава на купувача гаранционен срок от 7 години за вакуум и една година за резервни части. Случайни щети, причинени от купувача, ще загубят гаранционния срок. Ако частите бъдат върнати или сменени по време на гаранционния срок, частите с проблеми с качеството се връщат.

Пекин UEC Corporation

Следпродажбен сервизен център

ПОРЪЧКА/ПИ НО. *
МОДЕЛ НА ПРОДУКТА *
EMAIL *
ЗАЯВКА ЗА ОБСЛУЖВАНЕ *