Всички категории

Приложения

Начало>Микрогрупа и приложения>Приложения

 • Други приложенияВиж детайлите
  Други приложения

  Микронасипните резервоари Victank се радват на широк спектър от приложения, включително заваряване и рязане, поле на прахова металургия, храни, електроника, вълново запояване и др.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ
 • лабораторияВиж детайлите
  лаборатория

  Микронасипните резервоари Victank се използват широко за лабораторни проекти, като течен азот за съхранение на биологични проби и биофармацевтична лаборатория, ICP и др.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ
 • ЕнергияВиж детайлите
  Енергия

  Микронасипните резервоари Victank са персонализирани за проекти за регазификация на LNG. Капацитет, популярен от 2000L до 7200L, монтирана на плъзгаща LNG станция за микронасипни товари.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ
 • Лазерно рязанеВиж детайлите
  Лазерно рязане

  Микронасипните резервоари Victank са най-подходящото решение за лазерно рязане. Работно налягане до 35 bar, бърза скорост на усилвателя на налягането, непрекъснато подаване на газове с висока чистота и др.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ
 • медицинскиВиж детайлите
  медицински

  Микронасипните резервоари Victank са идеално решение за медицинско приложение, особено в болница. Резервоарът Microbulk се радва на лесна инсталация и удобна работа за доставка на медицински кислород.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ
 • ПромишленВиж детайлите
  Промишлен

  Микронасипните резервоари Victank се използват универсално за промишлени газове и природни газове, включително LOX, LIN, LAr, LCO2, LN2O, LNG, с голям диапазон на капацитет и работно налягане.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ