Всички категории

Микрогрупа и приложения

Начало>Микрогрупа и приложения

Микрогрупа и приложения

Microbulk, модерна концепция за доставка на газ на място

Microbulk е модерна концепция, при която вашият газ се доставя чрез пълнене на място в сравнение с традиционния метод чрез работа с множество празни бутилки и Дюар. Microbulk се радва на изключителни характеристики, което означава изключителна производителност.

Microbulk е цялостно решение за доставка и управление на газ, което позволява на потребителите от всякакъв размер да се насладят на ползите от цената и ефективността от преминаването към течен газ от газови бутилки с високо налягане. Предлагат се различни размери на резервоарите, налягания и конфигурации, за да отговорят на вашите нужди.

Предлагат се микронасипни системи за кислород, азот, аргон, въглероден диоксид, азотен оксид (N2O), втечнен природен газ и при приложения с високо налягане и висок дебит, включително лазерни спомагателни газове.

Резервоарът Microbulk е иновативен продукт, който може да осигури по-икономична и удобна доставка и дизайн специално за областта на индустрията, лабораторията и медицината. В сравнение с други цилиндъри, резервоарът Microbulk е по-надежден, по-безопасен, ефективен и икономичен.

Предимствата на резервоара Microbulk могат да избегнат газовата смес при смяна на цилиндрите. Намалете загубите на остатъчния газ и разходите за труд при работа с бутилки. Използвайки Microbulk, няма нужда от смяна на бутилки, няма загуби на остатъчни газове, няма наранявания на гърба, ръцете или краката от боравене с бутилки и няма загубени или повредени бутилки.

Резервоарът Microbulk е специално проектиран за ефективно използване на газ за по-дълго време на задържане, по-бърза скорост на изграждане на собствено налягане, по-голям газов поток. Загубата на течност може да бъде рядка дори нула за определен период от време поради ефективната топлоизолационна структура.

Резервоарът за микронасипни товари може да се пълни от полуремарке, а също така може да се пълни от малко ремарке с течна помпа за бързо пълнене без загуба. В допълнение, резервоарът Microbulk може да бъде оборудван и с устройство за автоматично спиране, което да поеме функцията да позволява на помпата автоматично рязане, когато Microbulk е пълен, за да се гарантира безопасното пълнене. Резервоарът Microbulk може също да добави в готовност за телеметрия за мониторинг на нивото на течността и налягането в резервоара въз основа на изискванията на клиента. Предаване на сигнал от мобилен телефон или GPS по избор.  

Microbulk, модерна концепция за доставка на газ на място!